A Sopronkőhidai Fegyház és Börtön hivatalos honlapjának szerkesztősége kiemelten fontosnak tartja a közérdekű adatok minél szélesebb körű nyilvánosságra hozatalát, valamint a személyes adatok védelmét és azok bizalmas kezelését. A személyes, illetve közérdekű adatokat az 2011. évi CXII. (Info tv.) törvényben és az adatvédelmi biztos által kiadott állásfoglalásoknak valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság útmutatásainak megfelelően kezeli a szerkesztőség.

A honlapon lévő információk megtekintéséhez személyes adatok megadása nem szükséges. Egyes szolgáltatások igénybevételéhez azonban bizonyos személyes adatokra (név, e-mail cím) szükség lehet. A Sopronkőhidai Fegyház és Börtön a tudomására jutott adatokat harmadik fél számára, a törvényben meghatározott eseteken kívül, semmilyen körülmények között nem adja ki. Amennyiben a látogató úgy határoz, hogy - a megadott adatok alapján - az intézmény a későbbiekben ne vegye fel vele a kapcsolatot, úgy ezt a kérést a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön minden esetben tiszteletben tartja.

Működéskor az alábbi legfontosabb alapelveket tartja szem előtt a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön:

  • A nem szándékosan közölt személyes adatokat nem őrzi meg, és nem adja tovább.
  • A tudatosan átadott magántermészetű adatokat csakis arra a célra használja fel az intézmény, amire rendelkezésére bocsátották, és attól eltérő felhasználásra semmilyen körülmények között nem adja tovább azokat.
  • Regisztrációs vagy felhasználói adatokat csakis statisztikailag feldolgozott formában, egyedi azonosítókhoz nem kapcsolhatóan hoz nyilvánosságra.
  • A szerkesztőség az általa őrzött magántermészetű adatokat minden törvényes módszerrel védi az illetéktelenektől.

A Sopronkőhidai Fegyház és Börtön a honlap látogatóiról automatikusan keletkező információkat kap: a látogató internetprotokoll-címe (IP-címe), domain-neve (URL), a látogatás időpontja, a megtekintett oldalak adatai, a használt böngészőprogram neve. A Sopronkőhidai Fegyház és Börtön ezeket kizárólag honlappal kapcsolatos elemzésre, a trendek és a statisztikai információk nyomon követésére használja fel, és az adatokat a feldolgozás után megsemmisíti.

A honlap más internetes lapokra mutató linkeket is tartalmaz. Az üzemeltető és a Sopronkőhidai Fegyház és Börtön azonban semmilyen felelősséget nem vállal más honlapok tartalmáért és eljárásmódjáért.

IMG_4620.jpg